Underretning om indsamling af personoplysninger

Persondatapolitik – Ahrendt-Jensen-el-Entreprise A/S

Håndtering af persondata for kunder og medarbejdere

Persondatapolitik

 

FVA VVS Entreprise A/S respekterer lovgivning og ønske om hemmeligholdelse af

personlige oplysninger, og vi lever op til vores pligt til beskyttelse af og forsvarlig

behandling af persondata. Vi sikre persondata ved hjælp af it-tekniske og organisatoriske

foranstaltninger, der tilsikrer, at behandling af persondata sker i henhold til lovgivning mv.

 

Behandling af persondata

I forbindelse med salg af tjenesteydelser og varer oprettes der en kundekonto hos FVA

VVS-entreprise A/S behandler og opbevarer vi navn, adresse, telefonnummer og

mailadresse. Oplysningerne anvendes i forbindelse med salg og levering af materialer og

tjenesteydelser.

I forbindelse med udførsel af vores arbejde forekommer det også at vi leverer varer direkte

fra vores grosister. Vi benytter egne biler og fremmede vognmænd samt leveringsservice.

I de tilfælde, hvor der anvendes eksterne leverandører, modtager disse oplysninger om

f.eks. nødvendig navn og leveringsadresse.

Vi bruger kun persondata til markedsføring, hvis vi har modtaget samtykke, med mindre

lovgivningen tillader os at kontakte dig uden først at have indhentet samtykke.

 

Videoovervågning

Med henblik på at forebygge tyveri og sikre opklaring i forbindelse med tyveri på vores

adresse Engholmvej 6, 3100 Hornbæk benytter vi videoovervågning. Behandling,

herunder sletning, foretages i henhold til Lov om TV-overvågning.

 

Ansatte

Vi indsamler og registrerer persondata på alle medarbejdere i forbindelse med ansættelse

til brug for lønudbetaling, pension, uddannelse mv. Data opbevares og slettes i henhold til

lovgivning og ansættelsesretslig praksis og kun så længe, det er nødvendigt. Persondata

vedrørende medarbejdere registreres i de centrale HR- og lønsystemer. Der foretages

ingen registrering af følsomme personoplysninger uden udtrykkeligt samtykke.

 

Jobsøgere

Med henblik på ansættelse af nye medarbejdere herunder samling og administration af

ansøgninger for udvælgelse og samtale med henblik på ansættelse, indsamles og

behandles persondata. Når ansættelsesproceduren er afsluttet slettes alle oplysninger og

tilhørende korrespondance.

 

Generelt

Persondata vedrørende f.eks. kunder og medarbejdere behandles i henhold til

Databeskyttelsesforordningen samt supplerende lovgivning f.eks. Bogføringsloven,

Inkassoloven, DB12 almindelige salgs- og leveringsbetingelser for leverancer af produkter

og byggematerialer.

 

Indsigt og sletning mv / retten til at blive glemt

Du har ret til indsigt i og sletning af de persondata, vi har indsamlet om dig samt ret til

indsigelse mod vores behandling og til at få korrigeret dine oplysninger, hvis de ikke skulle

være korrekte, dog med lovhjelm i visse undtagelser.

Henvendelse vedrørende vores behandling af persondata bedes rettet til den

databeskyttelsesansvarlige karina@fva-vvs.dk. Du skal oplyse dit navn, adresse og CPR-nummer

samt angive hvilke oplysninger, du ønsker indsigt i. For at sikre den rigtige

identitet skal Du medsende et pas-kopi som dokumentation for din identitet.

Henvendelser vil normalt blive besvaret hurtigst muligt, men i særlige tilfælde senest tre

måned efter, at vi har modtaget din anmodning. Du er altid velkommen til at følge op på

din forespørgsel.

 

Vi forbeholder os ret til at ændre vores persondatapolitik f.eks. for altid af afspejle den

gældende lovgivning.

 

Dato. 01-06-2018

Seneste nyt fra Facebook

11. november


Indbrudsniveauet stiger normalt i de mørke måneder, da indbrudstyve bedst kan lide at arbejde i denne type belysning🌚 Er dit…

Læs mere

0 2

13. august


Vi søger en serviceelektriker til spændende og alsidige opgaver. Er det dig? Så tryk på annoncen og søg jobbet!

Læs mere

20 1

10. august


Ledigt job

Læs mere

1 0

Top